​Jordarbejde og kloakering

​I forbindelse med opstart af diverse byggeprojekter er der ofte behov for flytning af jord - og gerne i store mængder. 

Derfor har vi gennem mange år i branchen fået opbygget meget stor erfaring inden for udførelse af jordarbejde. Vi har kompetencer til at udføre de fleste opgaver indenfor jordarbejde herunder vejprojekter, byggemodninger og og rydningsarbejder.

Vi råder over egen maskinpark bemandet med dygtige maskinførere, så vi altid kan garantere, at opgaven leveres i den aftalte kvalitet.

​Vi har f.eks. i 2018 udført et projekt i Tørring, hvor vi flyttede 56.000 m3 jord og 22.000 m3 sandfyld på 5 dage. 

Vi anvendte f.eks. 60 ton gravemaskine til denne opgave. I forbindelse med et byggemidningsprojekt i Jystrup flyttede vi 22.000 m3 jord og 10.000 m3 sandfyld.

Vi har desuden stor erfaring med kloakering i forbundelse med jordarbejder. Vi er autoriseret kloakmester, og udfører alle former for kloakeringsopgaver for offentlige kunder, erhvervskunder og private kunder. 

Vi lægger alle former for rør og arbejder med gravitationsledninger, trykledninger, brønde herunder sandfangs og pumpebrønde samt etablering af faskiner, m.m.

J.J Nyholm Anlægsstruktør A/S

J.J. Nyholm A/S består af brolæggere, anlægsstruktører, anlægsgartnere, maskinførere, arbejdsmænd og arbejdsmiljøkoordinator.

Vi samarbejder med autoriseret kloakmester Murerfirmaet Erik Møller ApS

Kontakt os

Fåborggade 1, 2100 København Ø

CVR: 40155953