​Fundamenter og beton

​Bag os ligger mange år med støbning af fundamenter. Vi er fleksible og støber et skræddersyet fundament til dit projekt. Vores brede vifte af kompetencer gør os til god samarbejdspartner ved støbning af fundament og andre belægnings- og anlægsopgaver.

Skræddersyet løsning

Der er mange forhold at tage stilling til, når du skal have støbt fundament. Vi tager højde for ethvert aspekt af opgaven. Dette sikrer at du får et holdbart resultat, som du kan være glad for i årevis. Vi samarbejder med en geotekniker, som vil teste og analysere forholdene i jorden, hvor fundamentet skal støbes.

​På den måde undgår du sætningsskader, i form af revner i sokkel og vægge, på den færdige bygning. Vores mange år i branchen gør os til et sikkert valg ved støbning af fundament i beton og nu i skruefundamenter.

Skruefundamenter

Vi samarbejder med Fremtidens Fundamenter, hvor vi er fast samarbejdspartner ved anlægsarbejder og udfører skruefundamenter. Vi har bl.a. arbejdet på Bispebjerg Holpital, hvor vi udfører skruefundering til en ny midlertidig akutmodtagelse på 1.500 m2.

Se referencer - klik på billede

J.J Nyholm Anlægsstruktør A/S

J.J. Nyholm A/S består af kloakmestre, brolæggere, anlægsstruktører, rørlæggere, anlægsgartnere, maskinførere, arbejdsmænd og arbejdsmiljøkoordinator

Kontakt os

Fåborggade 1, 2100 København Ø

CVR: 40155953